Lampe Na Senzor

Lampe Na Senzor. Noćno svetlo bazirano na led tehnologiji namenjeno za pomoćno osvetljavanje unutrašnjih prostorija. Poseduje foto ćeliju i automatski se aktivira po mraku. Sa senzorom i utičnicom na 230v. Dodajte na listu želja usporedite.

Purpl Wandspot Armatuur Cilinder Zwart Sensor

Ovdje Purpl Wandspot Armatuur Cilinder Zwart Sensor

Nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine da biste je namestili na željeno mesto. Of kom langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt om je buitenlamp met sensor zelf op … Senzor na lampi detektuje pokret na udaljenosti do 5 metara, a lampa se nakon 30 sekundi rada sama gasi.nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine da biste je namestili na željeno mesto.

Postavlja se u standardnu šuko utičnicu napona mreže 230v 50hz.

Senzor na lampi detektuje pokret na udaljenosti do 5 metara, a lampa se nakon 30 sekundi rada sama gasi.nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine da biste je namestili na željeno mesto. Sa senzorom i utičnicom na 230v. Postavlja se u standardnu šuko utičnicu napona mreže 230v 50hz. Pri tome je cena plafonjera sa senzorom nešto veća u odnosu na obične plafonjere. Senzor na lampi detektuje pokret na udaljenosti do 5 metara, a lampa se nakon 30 sekundi rada sama gasi.nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine da biste je namestili na željeno mesto.

Purpl Wandspot Armatuur Cilinder Zwart Sensor

Sortiraj prema naziv proizvoda cijena biggest saving najprodavaniji proizvodi najviše … Ona radi na baterije (4 aa baterije koje ne dolaze u pakovanju) i na zid se postavlja ili samolepljivom trakom ili se pričvršćuje šrafovima. Nisu potrebni nikakvi kablovi niti specijalne veštine da biste je namestili na željeno mesto. Senzor na lampi detektuje pokret na udaljenosti do 5 metara, a lampa se nakon 30 sekundi rada sama gasi. Voor je het weet is je nieuwe buitenlamp met bewegingssensor thuisbezorgd. Pri tome je cena plafonjera sa senzorom nešto veća u odnosu na obične plafonjere. Plafonjere sa senzorom su dobre i za velike konferencijske sale i restorane. Bekijk in de webshop alle sensor lampen van karwei, voor binnen en buiten gebruik. Pružiće dovoljno svetla i dodatno će upotpuniti prostoriju. Polux vonkajšia lampa so senzorom new york 1xe27/40w/230v sa0469 + záruka 3 roky zadarmo.. Pružiće dovoljno svetla i dodatno će upotpuniti prostoriju.

Popular posts from this blog

Otto Namještaj Besplatno

196+ Procjena Nekretnine Iskustva